Pronájem dodávky nemusí být drahý | Europůjčovna.cz

Pronájem dodávky nemusí být drahý

Pronájem dodávky nemusí být drahý

4.12. 2023

Pronájem dodávky nemusí být drahý

Známe to všichni – stěhování, vyklízení nebo převozy nákladů jsou náročné a stresující. Práce je hodně, času málo a místa v autě ještě méně. Proč si k tomu přidávat ještě starosti s rozpočtem na půjčení dodávky? 


Ne každý má vlastní auto dost velké na to, aby s ním bez problémů odvozil i rozměrný náklad jako kusy nábytku, bytové doplňky nebo větší krabice. Proto většinou přichází na řadu jednorázový pronájem dodávky. Často se ale ceny za půjčení pohybují dost vysoko a ne vždycky potřebujete novou dodávku v perfektním stavu. Přesně proto jsme vytvořili službu Půjč si vrak - starší, ale spolehlivé dodávky za bezkonkurenční cenu.


Pro koho je Půjč si vrak ideální?

  • Stěhující se: Při převozu věcí není potřeba luxusní auto, ale hlavně velký nákladní prostor, do kterého pohodlně naskládáte všechny věci.
  • Studenti: Při přesunu do nového bytu nebo koleje nemusíte přemýšlet o drahých přepravních službách.
  • Podnikatelé a drobní živnostníci: Pro jednorázové přepravy zboží nebo potřeby rychlého přesunu materiálu jsou naše dodávky skvělým řešením. Pro živnostníky navíc máme další výhodné akce při opakovaném pronájmu.
  • Každý, kdo hledá rychlý a jednoduchý pronájem dodávky: Jednotná cena bez složitých poplatků a s minimem formalit. Jednoduše rezervujete, v dohodnutý čas vyzvednete a můžete s dodávkou vyrazit.


Vybírejte z 3 velikostí dodávek za jednotnou cenu 777 Kč za den

Neděste se slova "vrak" - nabízíme starší, ale stále plně funkční dodávky Ford Transit. Možná neposkytují nejmodernější komfort, ale rozhodně jsou spolehlivými pracanty. Cena pronájmu 777 Kč za den platí pro všechny velikosti dodávek, takže si můžete vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje.


Ford Transit L1H2, 8m3


Ford Transit L2H2, 9m3


Ford Transit L3H2, 10m3


Flexibilita a rychlost

Pokud má vámi vybraná dodávka poruchu nebo zpoždění, máte zajištěno okamžité nahrazení vozem jiné velikosti z naší široké nabídky. Abyste mohli s vozem odjet co nejdříve, doporučujeme na vyzvednutí dorazit alespoň 30 minut před rezervovaným časem. Podepsání smlouvy a samotné předání většinou nezabere víc než 10 minut, při větším vytížení půjčovny ale můžete chvíli čekat, než na vás přijde řada, proto raději doražte s rezervou.


Žádné doplatky za najeté kilometry v Praze a okolí

Cena vozů z akce "Půjč si vrak" zahrnuje neomezené najeté kilometry v Praze a okolí do vzdálenosti 40 km od naší půjčovny na adrese Radiová 359, Praha - Štěrboholy.


Možnost půjčení bez rezervace

Vozy doporučujeme rezervovat ideálně 2-3 pracovní dny předem, ale můžete si je vypůjčit i bez předchozí rezervace. Ideální volba pro ty, kdo potřebují dodávku okamžitě a neřeší konkrétní model nebo velikost.


Bez starostí o technický stav

I přes "vrak" v názvu služby naše dodávky nepatří do starého železa. Všechny vozy pravidelně kontrolujeme a udržujeme ve velmi dobrém technickém stavu v našem vlastním autoservisu.


Jednoduché podmínky pronájmu

Pro získání dodávky v rámci služby "Půjč si vrak" stačí při převzetí vozu předložit platný občanský a řidičský průkaz*, půjčovné v hotovosti a vratnou kauci ve výši 8 000 Kč. Kauci obdržíte zpět při vrácení dodávky v pořádku a s plnou nádrží.


Bez poplatku za další řidiče a včetně parkování

Za další řidiče se u nás nedoplácí, a váš osobní vůz můžete během pronájmu nechat na našem oploceném parkovišti.



S naší službou Půjč si vrak bude vaše stěhování nebo převoz nákladu bez zbytečných starostí. Dodávku si jednoduše rezervujete u nás na webu nebo na telefonním čísle 777 44 77 44

Půjčovna Vraky

Zpět na výpis